Zakelijk

Wachtwoord vergeten

Je krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

Zakelijk

Als landelijke organisatie kunnen wij ook meer voor u betekenen! Vanuit onze hoofdlocatie in Amsterdam Huis Vasari, op maat of in de vorm van adverteren. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Locatieverhuur

Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, presentatie, feestelijke borrel of diner? In onze thuisbasis Huis Vasari, een monumentaal grachtenpand aan de Herengracht, zijn alle zalen te huur. 

Bekijk de locatiebrochure

Adverteren

Minimaal één keer per week versturen wij een digitale nieuwsbrief naar ca. 95.000 abonnees. Er zijn verschillende mogelijkheden om daarin een advertentie te plaatsen in de vorm van een banner, artikel of dedicated mail.

Bekijk de tarieven

Museumwinkel

In onze winkel in Huis Vasari hebben wij een divers en wisselend assortiment aan kunst, boeken en cadeauartikelen voor jong en oud. De winkel is dagelijks geopend en trekt voorbijgangers vanuit de 9 straatjes. 

Bekijk het assortiment

Exposeren aan de gracht

Een pop-up expositie in hartje Amsterdam? Organiseer een expositie in een stijlvol gerenoveerd 17e-eeuwse grachtenpand. Van sneak peek tot overzichtsexpositie. Wij denken graag mee! 

Bekijk de expositiebrochure

Activiteiten op maat

Voor groepen (ook op werk) kunnen wij activiteiten op maat organiseren, zoals een lezing, college, rondleiding of wandeling. Wij passen de activiteit aan op specifieke wensen en plannen het in op het gewenste tijdstip. 

Organiseer groepsactiviteit

Bar Vasari

Bezoek Bar Vasari, de espressobar in ons souterrain, geïnspireerd op het Italië van de jaren ’50 en ‘60. Geniet in de tuinkamer (en bij mooi weer: de groene binnentuin) van een lekkere lunch, patisserie, koffie of borrel. 

Bekijk menukaart

Newsletter pop-up image

Blijf benieuwd!

Op de hoogte blijven van ons steeds vernieuwende aanbod?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!