Huis Vasari

Wachtwoord vergeten

Je krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

Huis Vasari

De ruimtes in dit monumentale grachtenpand zijn te huur voor zakelijke evenementen. In de shop kun je terecht voor de mooiste cadeaus en Bar Vasari serveert heerlijke koffie en lunch met uitzicht op een verborgen binnentuin!

Locatieverhuur

Treed binnen in Huis Vasari, ons monumentale grachtenpand aan de Herengracht. Van vergaderingen en intieme diners tot feestelijke borrels, wij bieden de perfecte locatie. Alle zalen zijn beschikbaar voor verhuur.

Welkom aan de gracht!

Shop

In onze winkel in Huis Vasari hebben wij een divers en wisselend assortiment aan kunst, boeken en cadeauartikelen voor jong en oud. De winkel is dagelijks geopend en trekt voorbijgangers vanuit de 9 straatjes. 

Bekijk het assortiment

Bar Vasari

Bezoek Bar Vasari, de espressobar in ons souterrain, geïnspireerd op het Italië van de jaren ’50 en ‘60. Geniet in de tuinkamer (en bij mooi weer: de groene binnentuin) van een lekkere lunch, patisserie, koffie of borrel. 

Bekijk menukaart

Expositie

In Huis Vasari zijn wisselende pop-up exposities te zien. Dagelijks gratis te bezoeken van 10:00 - 17:00 uur. Van 24 mei t/m 28 juli exposeert Museum Arnhem bij de Vrije Academie met een installatie van Sokari Douglas Camp.

Bekijk de actuele expo

Newsletter pop-up image

Blijf benieuwd!

Op de hoogte blijven van ons steeds vernieuwende aanbod?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!