Zakelijk

Wachtwoord vergeten

U krijgt een mail met instructies voor wijzigen van het wachtwoord.
Winkelwagen

Mededelingen

Vragen?

Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen en antwoorden.

VAthuis

 • Hoe lang kan ik de door mij bestelde video’s bekijken?

  De video’s blijven 3 maanden beschikbaar in uw account. U heeft dus ruim de tijd om alles te bekijken. U vindt ze als u bent ingelogd in het tabblad “mijn collectie”.

 • Ik zie maar enkele video’s, terwijl ik een reeks van 40 stuks heb besteld.

  Alle langere reeksen zijn verdeeld in thema’s (hoofdstukken). Om te wisselen van thema gebruikt u het gele drop-down menu.

 • Op welke apparaten kan ik de video’s bekijken?

  De video’s werken op de computer, tablet en smartphone. We raden een zo groot mogelijk beeld aan, zodat u de besproken afbeeldingen goed kunt zien.

 • Welke kunstwerken en foto’s laten jullie zien?

  Ter aanvulling op de video’s ontvangt u bij een aantal VAthuis-lessen een lijst met bijschriften. U ontvangt deze lijst bij inschrijving, samen met uw factuur.

  Wanneer deze lijst niet is meegestuurd met uw factuur, dan is deze voor de desbetreffende les (nog) niet beschikbaar. De bijschriftenlijst wordt dan later nagestuurd naar alle ingeschreven cursisten (let op: niet bij alle VAthuis colleges is een bijschriftenlijst beschikbaar). 

  De Vrije Academie heeft zich ingespannen contact op te nemen met alle rechthebbenden van het besproken materiaal. Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@vrijeacademie.nl. 
   

 • Is er cursusmateriaal op papier beschikbaar ter ondersteuning van VAthuis producten?

  Nee. Voor de lessen van VAthuis geldt dat er geen syllabus of handout beschikbaar is.

 • Waarom zijn de video’s maar 3 maanden voor mij beschikbaar?

  Dit heeft met rechten te maken van de docent en op de gebruikte afbeeldingen. Bovendien probeert de Vrije Academie zo te voorkomen dat, na een aankoop de reeks met veel niet-betalende klanten wordt gedeeld.

 • Waarom kan ik de lessen niet downloaden?

  Op die manier voorkomen we dat ons lesmateriaal zich buiten ons gezichtsveld kan verspreiden op internet. We willen onze eigen content in beheer houden. Downloaden is echter ook niet nodig. U kunt de video’s afspelen op uw desktop, laptop, telefoon of tablet.

 • In welke landen kan ik VAthuis bekijken?

  Ook vanuit het buitenland kun u de video's van VAthuis afspelen. VAthuis is beschikbaar in: Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika.

Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan contact op met ons secretariaat via info@vrijeacademie.nl
Newsletter pop-up image

Blijf benieuwd!

Op de hoogte blijven van ons steeds vernieuwende aanbod?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!